Written by

Budućnost je stigla – rezervišite Samsung Galaxy S6 Edge+

m:vijesti| Views: 573

s6-edge+-rezervacija

Kompanija m:tel vam uvijek donosi najnovije svjetske trendove i novitete. Samo nekoliko dana nakon premijere, najnoviji telefon na svjetskom tržištu – Samsung Galaxy S6 Edge+, možete rezervisati i u m:tel-u.

Posjetite m:tel facebook stranicu i rezervišite telefon prefinjene kombinacije metala i stakla, vrhunskih karakteristika i inovativnog dizajna. Ukoliko budete među prvih 100 koji rezervišu Edge+,  na poklon ćete dobiti i Samsung bežični punjač.

Samsung Galaxy S6 Edge+, još veći i moćniji od prethodnika, m:tel vam nudi po cijeni već od 1 KM uz tarifu Moj Mix VIP.

Samsung Galaxy S6 Edge+ veličinom svog ekrana prešao je granicu od 5,5 inča i sa svojih 5,7 inča može da se svrsta u fablete. Ovaj moćni telefon ili fablet nudi sve što i njegov prethodnik: elegantni dizajn, vrhunski ekran (Super AMOLED) i ostale top performanse. Samsung i dalje stavlja naglasak na zakrivljeni ekran sa bočnih strana, brzo punjenje baterije, te izuzetno snažan procesor. Za razliku od prethodnika, nudi i povećan kapacitet radne memorije od četiri gigabajta. Bočne stranice ekrana sada nude i novi „Apps edge“, što korisniku omogućava brz pristup omiljenim aplikacijama uz samo jedan potez prsta na zakrivljenom dijelu ekrana. Unaprijeđeni „People edge“ omogućava bržu komunikaciju i pomaže korisnicima u jednostavnom i brzom povezivanju sa omiljenim prijateljima.

Kamera je ostala nepromijenjena (16 MP),  ali sa još naprednijim mogućnostima, od kojih izdvajamo još bolju optičku stabilizaciju slike.

Ukoliko želite da ovaj telefon bude vaš odmah nakon njegove svjetske premijere, iz kompanije m:tel poručuju da požurite, jer su zalihe ograničene.

Više detalja u vezi sa rezervacijom možete pronaći  na m:tel facebook stranici ili na web stranici mtel.ba.