Written by

Cinemax preporuka: Tragovi grijeha

m:tel IPTV| Views: 561

tanaka

U petak 23. februara u 16.25 časova, na kanalu Cinemax, očekuje vas japanska drama „Tragovi grijeha“.

Film govori o istraživačkom novinaru Tanaki koji istražuje neriješeno svirepo ubistvo uspješnog biznismena i njegove porodice i otkriva da ubijeni par nije bio savršen kao što se mislilo.

Tanaka prolazi kroz teško razdoblje dok se trudi da pomogne mlađoj sestri Mitsuko, koja je nedavno uhapšena i nalazi se u pritvoru. Kao istraživački novinar pokušava da riješi priču o zastarjelom šokantnom ubistvu. „Savršena“ porodica – uspješni biznismen, njegova prelijepa žena i njihovo divno dijete – svirepo su ubijeni godinu dana ranije i slučaj još uvijek nije riješen. Tanaka razgovara sa njihovim prijateljima i poznanicima i, kako se klupko njihove prave prirode odmotava, on počinje da shvata da porodica nije bila tako savršena kao što se mislilo. Ljudi sa kojima razgovara otkrivaju i sopstvene skrivene naravi, istovremeno stvarajući uznemirujući portret socijalnog elitizma.

Cinemax kanale potražite u dodatnim m:tel TV paketima Cinemax i HBO Premium.

Za više informacija o aktuelnoj m:tel ponudi integrisanih usluga i drugim m:tel IPTV sadržajima posjetite stranicu www.mtel.ba.