mblog_crvene_sjenke

Written by

Crvene sjenke – nova hit serija na Pickbox-u

m:tel IPTV, tv filter| Views: 788

Aktivirajte Pickbox do kraja oktobra i uživajte u ovoj videoteci besplatno do kraja godine

 

Dobra vijest stiže za ljubitelje dobrih krimi serija. Pickbox nam ovog oktobra donosi još jednu TV premijeru koja obećava. Riječ je o hit krimi seriji Crvene sjenke francuske produkcije koja u sebi ima elemente drame i romantike. 

Radnja se zasniva na događaju iz prošlosti, naime 1993. godine, petogodišnja Klara biva oteta, a otmičari su za njen povratak tražili veoma visoku otkupninu. Tokom primopredaje novca, došlo je do krvoprolića, Klarina majka je poginula, a Klara je nestala. U 2018. godini, 25 godina kasnije, policajka Aurore, Klarina starija sestra, pronalazi tragove koji dokazuju da je Klara živa u Italiji, bez znanja o tome ko je i šta joj se dogodilo. Aurore uspjeva da pronađe Klaru i da je uvjeri da se vrati kući. Njen povratak unosi nemir u porodicu, a veoma brzo na vidjelo počinju da izlaze mračne tajne iz prošlosti.

Odlična vijest za sve korisnike m:tel TV paketa da ukoliko aktiviraju Pickbox NOW videoteku do kraja oktobra mogu u njoj besplatno da uživaju do kraja godine, odnosno sve do 30. decembra 2019. godine.

Pored ove serije u okviru Pickbox videoteke, bez obzira na uzrast i afinitete, svako može da pronađe program po svom ukusu. U m:tel videotekama je pohranjeno na hiljade sati najboljih serija, filmova, dokumentaraca i crtaća kojima se možete vraćati kad god poželite.

Za više informacija o aktuelnim ponudama kompanije m:tel posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.