Written by

Diznijevi kratkometražni filmovi na kanalu HBO

m:tel IPTV| Views: 752

DISNEY SHORTS III.

DISNEY SHORTS III.

Iz Diznijevog studija za animaciju dolazi nam neobična kolekcija nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova.

„Ulični svirač“: Seljančica sa jednim jedinim novčićem prilazi fontani na trgu i priprema se da poželi nešto, a dva sukobljena ulična muzičara pokušavaju da preusmjere novčić u svoje posudice.

„Mjestimično oblačno“: Svi znaju da rode donose djecu, ali ko ih donosi rodama? Odgovor leži u stratosferi, gdje ljudi-oblaci oblikuju djecu od oblaka i oživljavaju ih.

„Presto“: Dostojanstvo. Stabilnost. Misterija. Ne očekujemo ništa manje od sjajnog mađioničara Presta. Ali kad on počne previše da zanemaruje svoje zečeve i zaboravi da ih nahrani po ko zna koji put, shvata da nije jedini koji ima par trikova u rukavu!

„Sandžejev super tim“: Uspješni umjetnik Sandžej Patel koristi svoje iskustvo da ispriča priču o mladom Amerikancu indijskog porijekla, čija ljubav prema zapadnjačkoj pop kulturi dolazi u sukob sa očevom tradicijom.

Ako u kući imate male ranoranioce, a subotom baš želite da se naspavate, prebacite na kanal HBO jer vas već u 06.25 časova 10.2.2018. godine, očekuju avanture Diznijevih animiranih junaka.

Kanal HBO možete pronaći u dodatnom m:tel TV paketu na poziciji 350.

Ne zaboravite i na aktuelnu ponudu m:tel-a:

Do kraja februara ukoliko pređete u m:tel i postanete korisnik jednog od m:tel IPTV paketa, dobićete do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici, 50% nižu pretplatu prva dva mjeseca i 12 mjeseci uživanja u HBO sadržajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba .