Written by

Dječiji sajam Banjaluka 2019

m:vijesti, prijateljstva| Views: 873

Dječiji sajam Banjaluka 2019 biće održan 25. i 26. maja u Sportskoj dvorani Borik. Riječ je o najvećoj porodičnoj manifestaciji u Banjaluci. Na sajmu će se predstaviti veliki broj izlagača iz cijelog regiona, na kome će prezentovati novitete u industriji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga i edukativnih sadržaja namijenjenih cijeloj porodici.

Posebna pažnja je posvećena natalitetu kroz stručna predavanja iz oblasti dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, te najnovijih dostignuća iz oblasti pedijatrije, dječije stomatologije, nutricionizma, prirodne kozmetike namijenjene najmlađima. Posjetioci mogu pronaći proizvode po promotivnim cijenama učestvovati u edukativnim i zabavnim radionicama, panel diskusijama i predavanjima.

Kompanija m:tel, koja je i ove godine prijatelj Dječijeg sajma, pripremila je zanimljive sadržaje za naše najmlađe posjetioce. Mališani će imati priliku da uživaju u zabavnim igrama prilagođenim njihovom uzrastu, kao što su rotaciona mašina, kliker mašina, balans igračka za dvoje i u mnogim drugim edukativnim i zanimljivim sadržajima. A zahvaljujući Photo booth-u, izrađenu fotografiju će dobiti na poklon kao uspomenu sa ovogodišnjeg sajma. 

Tokom dva dana trajanja sajma u festivalskom programu predstaviće se više od 1500 mališana. U pitanju su djeca iz vrtića, osnovnih škola, brojne plesne grupe, revije, solisti, sportski klubovi, horovi i kreativci. Na ovaj način Dječiji sajam obilježava Međunarodni dan porodice, šaljući lijepu poruku ljubavi u svijet.