Dobri filmovi u ponudi m:tel IPTV-ja

Written by

Dobri filmovi u ponudi m:tel IPTV-ja

m:tel IPTV, tv filter| Views: 1190

„Prvih pet“, fenomenalan američki film na Televiziji Republike Srpske , na programu je u nedjelju, 22. decembra, u 20.15 časova.

Kris Rok je napisao, režirao i glumi u filmu koji nam govori o Andreu Alenu, njujorškom komičaru koji je postao glumac i koji je poslije neočekivanog susreta sa tajanstvenom i šarmantnom novinarkom primoran da se suoči sa svojom komičarskom karijerom – i prošlošću – koju je ostavio iza sebe. „Prvih pet“ zalazi u pore šou-biznisa, politike, repa, i prikazuje nam sve nedaće kroz koje danas prolaze tamnoputi i poznati – onako kako to može samo Kris Rok.

U ponedjeljak, 23. decembra, u 21,00 časova i u utorak, 24. decembra, takođe u 21.00 časova, na FOX TV-u možete pogledati filmove „Betoven 1“ i „Betoven 2“.

Prelijep porodični film koji će vas podsjetiti na jednostavnu prošlost i lagodniji život. Film „Betoven“ bavi se velikim bernardincem, zlim veterinarom koji ga juri, kao i urnebesnim sukobljavanjem ovog dvojca. Čarls Grodin glumi glavu porodice koja je usvojila Betovena, iako on lično mrzi pse. Prepun urnebesnih trenutaka i srceparajućih scena, „Betoven“ je odličan film za čitavu porodicu.

Srijeda, 25. decembar, kasni večernji termin od 23.45 časova, na kanalu HBO, rezervisan je za film „Prljava isporuka.“

U ovoj savremenoj kriminalističkoj drami, Tom Hardi je usamljeni barmen po imenu Bob, čiji su uglađeni maniri u suprotnosti sa sumnjivim poslovima njegovog pokvarenog poslodavca i rođaka Marva (Džejms Gandolfini). S vremena na vrijeme, bar je mjesto gdje mafijaši kriju svoj novac. Iznenađujuće, to nije slučaj u trenutku kada se desi pljačka. Čečenski vlasnik bara, Čovka, pritiska Boba i Marva da pronađu novac – i to brzo. Međutim, situacija se komplikuje za Boba kada njegova lijepa komšinica Nadja (Numi Rapas) uđe u njegov život, zajedno sa zlostavljanim psom i njegovim vlasnikom (Matijas Honerets).

U dane praznika i darivanja, vrijeme je i za priču o Deda Mrazu. Film „Nevaljali Deda Mraz“ na programu je u četvrtak, 26. decembra, u 20.00 časova, na TV CINEMAX.

Kriminalci Vili i Markus, prerušeni u Deda Mraza i njegovog patuljka, koriste naklonost koju ljudi gaje prema Deda Mrazu, putuju širom zemlje i posjećuju velike robne kuće u namjeri da ih opljačkaju. Međutim, problem je u tome što Vili ne podnosi djecu i mora da uloži veliki napor da ne bi dobio otkaz na jedinom poslu koji ima. Njihov plan odlično napreduje sve dok ova dvojica prevaranata ne upoznaju introvertnog osmogodišnjeg dječaka koji misli da je Vili pravi Deda Mraz. Gojazan, čudan i često meta siledžija, dječak uspijeva da probudi saosjećanje kod Vilija koji počinje da ga savjetuje i usput razvije nešto nalik božićnom raspoloženju.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.