Written by

Dobrim djelima do dječijih igrališta

prijateljstva| Views: 285

Dobro djelo_djecije igraliste

„Ne pitaj šta tvoja opština može učiniti za tebe, već šta ti možeš učiniti za nju“ parafraza je čuvene rečenice. I zaista, jako malo napora je potrebno da učinite nešto za svoju opštinu.

Ukoliko činite dobra djela, čitate o njima u novinama ili poznajete nekoga ko ih čini, dovoljno je da dobro djelo uz kratak opis markirate na internet sajtu dobrodjelo.com

I to je sve. Upisivanje dobrih djela traje do kraja godine, a nakon toga opština iz BiH u kojoj bude najviše ubilježenih dobrih djela dobiće od kompanije Mtel novo dječije igralište.

Ukoliko želite da se dobar glas o dobrim djelima čuje još dalje ili želite da motivišete nekoga da učini isto, podijelite priču na društvenim mrežama uz hashtag #dobrodjelo.

„Upravo promovisanje dobrih djela bio je motiv kompanije Mtel da osmisli ovu akciju, akciju u kojoj pričamo glasnije o humanosti, dobrim djelima i dobrim ljudima, akciju u kojoj motivišemo druge da učine nešto dobro za sredinu u kojoj žive“, ističu u Službi za odnose s javnošću kompanije Mtel.

Ova zemlja je puna ljudi koji čine dobra djela, ali su u moru svakodnevnih vijesti priče o njima nevidljive. Imate priliku da to promijenite.