Written by

Dočekajte vruće ljetnje dane uz novi Tesla televizor

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 1049

Stižu nam vrući ljetnji dani, i zato je važno na vrijeme se pripremiti. Klima, hladni napici i dobar filmski sadržaj su neizostavni, ali šta kažete i na novi televizor? Kvalitetan i pouzdan uređaj stiže od brenda Tesla, i to model Tesla 40K307BF.

U poređenju sa drugim modelima ove, ali i kategorija višeg cjenovnog ranga, Tesla 40K307BF pruža jasan kontrast i živopisne boje. Vaše korisničko iskustvo biće unapređeno panelima A klase koji omogućavaju uživanje u slici bez “mrtvih” piksela. Tesla televizori iz serije 3, kojoj pripada i ovaj model, nude najbolji odnos cijene i kvaliteta, a vlasnici mogu uživati u brojnim prednostima – USB media player-u, PVR opciji za snimanje na eksterne uređaje, svim neophodnim konekcijama i uvjek dostupnoj korisničkoj podršci.

Razlika vidljiva golim okom

Standardna definicija, tačnije kanali koji nisu HD, izgledaju solidno na 40” FullHD ekranu, skaliranje je sasvim korektno. Ipak, model Tesla 40K307BF najbolje će se pokazati prilikom gledanja filmova u 1080p rezoluciji. Putem HDMI kabla možete povezati vaš računar, gdje je slika iz Windows-a prepoznata pravilno kada se podesi odgovarajuća opcija aspekta u meniju televizora. Takođe, prikaz na ovom modelu djeluje oštro, pa se može zaključiti da je model 40K307BF odličan u ulozi monitora.

Inače, televizori iz K307 serije dostupni su u tri verzije: 32, 40 i 43 inča.

Kada je riječ o ovom uređaju, definitivno možemo reći da ulazi u kategoriju best buy. Njegov dizajn uklapa se u svaki prostor, a svjetski standardi sada su prisupačniji uz ovaj televizor srednjeg cjenovnog ranga. Osim toga, odlikuje ga slika koju emituje, a koja je bez konkurencije u ovoj kategoriji.

Uz m:tel pakete integrisanih usluga režirajte svoju svoju zabavu i pripremite se za ljeto uz novi Tesla televizor.

Za svaki Tesla televizor u m:tel ponudi, kupljen u periodu od 1. maja do 31. jula 2019. godine, dobićete 5 godina garancije.