dug_moru_mtel_blog

Written by

Dug moru – serija koja se čeka sa nestrpljenjem

m:tel IPTV, tv filter| Views: 2781

Dugo očekivana nova serija „Dug moru“ u režiji Gorana Gajića premijerno će se emitovati na Superstar TV kanalu svake nedjelje od 6. oktobra, od 21 časa. „Dug moru“ je serija koja je okupila mnoge vrhunske glumce iz regije i koja će sigurno zaokupiti pažnju gledalaca koji uživaju u kvalitetnoj dramskoj sagi s elementima trilera i mistike.

„Dug moru“ predstavlja nesvakidašnju priču o ljubavi, legendama i „nemilim mjestima“ Boke Kotorske u čijem je središtu mit da svake godine u moru završi sedam ljudi. U seriji se mješaju sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sjećanja uz paranormalne i nadrealne elemente a u središtu je topla ljudska priča o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi.

Da li ste zainteresovani za jednu neobičnu priču u kojoj je stvarnost protkana mitologijom?

O sadržaju

U primorskom selu, u Crnoj Gori, živi Periša. Periša ima ugostiteljski objekat, ćerku Olgu koju sam odgaja i koja odbija da se vrati na studije u Beograd, i ženu Svetlanu koja je nestala pod misterioznim okolnostima. Periša ima i dug Milutinu, lokalcu poznatijem kao zvijer. U istom primorskom mestu, sa njima živi i sa njihovom pričom se prepliće čitav niz likova i porodičnih i mračnih tajni, priviđenja, slovenskih bogova i legendi.

A legenda?

Legenda kaže da more svake godine uzima svoj dug – sedam ljudi, sedam žrtava onome što je početak i kraj svega, izvor života i opstanka. 

Dug moru

Uloge tumače:
Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stella Ćetković, Bojana Maljević.

Seriju je režirao Goran Gajić, filmski i televizijski reditelj. Tokom osamdesetih godina režirao je videospotove, a potom odlazi u SAD gde je, između ostalog, režirao nekoliko epizoda TV-serije „Babylon 5“. Krajem 2000-ih je u Srbiji ostvario uspjeh sa serijom „Vratiće se rode“.