Written by

Followers Insight aplikacija – saznajte više o vašim pratiocima na Instagramu

m:apps, preporučujemo| Views: 792

Da li ste se ikada pitali koliko je popularan vaš Instagram profil, kada je najbolje objaviti neki post ili možda na kakvu vrstu objave vaši pratioci najbolje reaguju?

Poznata platforma Instagram je vodeća na tržištu, bar što se tiče upotrebe u privatne svrhe, a u posljednje vrijeme i njena upotreba za marketinške svrhe ubrzano raste. A uzimajući u obzir na broj influensera kojih je svakim danom sve više, ne možemo da se ne zapitamo na koji način su došli do rezultata. Odgovor je jednostavan – analitikom.

Ukoliko koristite Instagram za sopstveni posao, na samom početku može biti teško uočiti da li ste zaista uspješni ili ne. Bez pravih metrika, nećete znati da li postoji još nešto što biste mogli uraditi da privučete svoju publiku.

Postoji mnogo Instagram aplikacija koje će vam pomoći da pratite analitiku objava na vašem profilu, a jedna od najboljih je svakako Followes Insight. Omogućava upotrebu više korisničkih naloga odjednom i za svaki od njih prati broj like-ova, pratilaca i komentara. Ali to nije sve što ovaj softver može. Zahvaljujući njemu imaćete i detaljne informacije o postu sa najboljim sadržajem, kao i informacije o satnici u kojoj je najbolje objaviti novi post.

A najbolje od svega je to što je upotreba aplikacije besplatna. Jedino što vam je potrebno za njenu aktivaciju jeste aktivan profil na Instagram-u.