foxcrimejun

Written by

FoxCrime: Izdvajamo iz programa za jun 2014.

m:tel IPTV| Views: 524

NOVI STARI SLUČAJEVI

Pokušajte ovima da kažete da su suviše stari za svoj posao. UCOS su se vratili na početku desete sezone „Novih starih slučajeva”, dvodjelnim specijalom koji ih prvi put vodi u inostranstvo. Istraga odvodi ekipu do Gibraltarske luke gdje mora da sarađuju s lokalnom policijom u rješavanju dva ubistva koja povezuje isti pištolj. U seriju dolazi Den Grifin (Nikolas Lindherst), bivši diplomatski oficir za obezbjeđenje. Den je zanimljiv nedokučiv lik, koji odiše tajanstvenošću. Stending sumnja u njega, ali Den uskoro ekipi dokazuje koliko vrijedi sa svojim analitičnim umom i mračnim smislom za humor. Sa uzbudljivim krimi-pričama i dramatičnim obrtima, „Novi stari slučajevi” slave desetogodišnjicu postojanja u deset klasičnih epizoda.

ULOGE: Amanda Redman (Little Dorrit, Sexy Beast, Honest), Nikolas Lindherst (Rock & Chips, Mućke), Denis Voterman (Kanterberijske priče, Svini), Denis Loson (Prevaranti, Marchlands)

 

na dužnosti

Koliko će daleko otići da bi otkrili istinu dok se bore protiv korupcije? Serija „Na dužnosti” se vraća s drugom sezonom i novom pričom o korupciji među policajcima u šest jednočasovnih epizoda. Serija počinje eksplozivnim napadom iz zasjede na policijski konvoj u kome tri policajca stradaju, a zaštićeni svjedok pretrpi ozbiljnu povredu. Jedina preživela je policijska inspektorka Lindzi Denton (Kili Hoz). Slučaj preuzima zamjenik načelnika Majk Drajden (Mark Bonar) i dodeljuje ga antikorupcijskoj jedinici AC-12. Naredniku Stivu Arnotu (Martin Kompston), inspektorki Kejt Fleming (Viki Maklur) i komesaru Tedu Hejstingsu (Adrijan Danbar) pridružuje se novoimenovana inspektorka Džordžija Trotman (Džesika Rejn) da bi istražila složen slučaj pun neočekivanih obrta i zapleta. Iako je u početku bio najdragoceniji svjedok jedinice AC-12, ubrzo se javlja sumnja da bi inspektor Denton mogao da bude glavni osumnjičeni.

ULOGE: Kili Hoz kao policijska inspektorka Lindzi Denton, Mark Bonar kao zamjenik načelnika Majk Drajden, Martin Kompston kao narednik Stiv Arnot, Viki Maklur kao inspektorka Kejt Fleming, Adrijan Danbar kao načelnik Ted Hejstings, Džesika Rejn kao inspektorka Džordžija Trotman, Kreg Parkinson kao inspektor Metju Kotan