Written by

FREND net

m:vijesti| Views: 1286

frend-net_650x700

Brz i neograničen prepaid mobilni internet
Upravo si doputovao u grad, nemaš vremena da ugovaraš internet pakete ili si tu samo u prolazu? Idealno rješenje kako da ostaneš povezan sa svijetom i globalnom mrežom je upravo FREND net.
Frend net je mobilni internet koji se odlikuje jednostavnošću kupovine i korišćenja, a možeš ga koristiti na svakom mjestu i u svako vrijeme.
FREND net startni paket za mobilni internet sadrži internet SIM karticu sa 4 KM početnog bonusa na računu i 200 MB ekstra bonusa za surfanje brzinom do 3,6 Mb/s.
Ali, FREND net možeš da nabaviš i u paketu sa USB-om za mobilni internet po cijeni od 29 KM, uz koji dobijaš internet SIM karticu, 4 KM početnog bonusa na računu i 1GB ekstra bonusa za surfanje brzinom do 3,6 Mb/s.
Ukoliko ekstra bonus ili kupljeni FREND net paket potrošiš prije isteka naznačenog datuma, surfanje možeš nastaviti besplatno po smanjenoj brzini  (64 Kb/s) do isteka perioda važenja ili možeš kupiti novi FREND net paket. Paket od 80 MB vrijedi jedan dan i možeš ga nabaviti po cijeni od 2 KM, od 200 MB traje 7 dana i plaćaš ga 5 KM, a od 1 GB košta 20 KM i možeš da ga koristiš 30 dana.
Kada istekne period važenja FREND net paketa koji koristiš, kupovinom novog FREND net paketa ponovo povećavaš brzinu surfanja za količinu i vrijeme izabranog FREND net paketa.
Ostanite povezani uz Frend net.