Galaxy Z Fold 3 će imati samo unutrašnju kameru ispod ekrana

Prednja kamera narednog Samsungovog telefona Galaxy Z Fold 3 skrivena je ispod ekrana. Međutim, druga selfie kamera biće vidljiva.

Galaxy Z Fold 3 je jedan od željno iščekivanih Samsung-ovih telefona, jer riječ je o savitljivom uređaju koji omogućava višestruke načine korišćenja – kako u profesionalne svrhe, tako i za zabavu u multimedijalnim sadržajima.

Zato je svaka nova najava ili informacija više nego interesantna, pa i podatak o skrivenoj prednjoj kameri od 16 MP. Jedino što pomalo „kvari doživljaj“ jeste dodatna selfie kamera od 10 MP koja neće biti unutrašnja, što je zasad neobjašnjiva kombinacija. Konfiguraciju zadnjih kamera činiće dva teleoptička sočiva i senzori od 12 MP, pa ni kvalitet fotografija neće biti nešto čime će se ovaj telefon posebno istaknuti.

Imaće spoljašnji displej veličine 6,2 inča i unutrašnji veličine 7,5 inča, koji će podržavati S Pen. To ne znači da je ovo zamjena za Galaxy Note, jer će mu nedostajati futrola za olovku i možda još neke funkcije na koje smo navikli kada je riječ o ovom uređaju, ali je činjenica da se Samsung poigrava raznim opcijama za budući razvoj pametnih tehnologija.