Gallery Go je nova Google aplikacija

Written by

Gallery Go je nova Google aplikacija

m:apps, preporučujemo| Views: 619

Gallery Go je nova aplikacija kompanije Google, koja je dizajnirana kako bi korisnici s nepouzdanom internet konekcijom mogli da organizuju i obrađuju svoje fotografije.

Nova aplikacija, baš poput Google-ove standardne Photos aplikacije, koristi mašinsko učenje za organizovanje fotografija. Razlikuju se u tome što je nova aplikacija kreirana za offline rad i zauzima 10 MB prostora na telefonu.

Gallery Go je još jedna od svedenijih verzija aplikacija, koje Google objavljuje za zemlje kao što je, recimo Nigerija, odnosno za tržišta u razvoju. Facebook ima Lite verziju svoje Facebook aplikacije, kao i Messenger i Instagram, dok Twitter ima Twitter Lite aplikaciju.

Google je nešto slično uradio na nivou operativnog sitema, sa Android Go verzijom, svedenijim operativnim sistemom koji je dizajniran za rad na jeftinim telefonima, čiji procesori nemaju veliku snagu.

Nova Gallery Go aplikaciju možete preuzeti na Play Store-u. Za pokretanje je potreban uređaj sa Android 8.1 Oreo ili novijim operativnim sistemom.