Written by

Google pokreće i aplikaciju za video chat

moj android, Uncategorized| Views: 663

google-duo-vpavic-verge-4.0

Kompanija Google je odlučila da se nadmeće sa popularnim Facebook-om, te je najavila objavljivanje nove video-aplikacije koja se po svojim opcijama znatno razlikuje i prednjači u odnosu na FaceTime.

Naime, Duo će najvjerovatnije biti najbrža i najjednostavnija video-aplikacija za upotrebu dosad kreirana. Ovo će biti aplikacija namijenjena isključivo mobilnim telefonima, bar u početnoj fazi. Koristiće korisnikov broj telefona za identifikaciju i radiće i na iOS i Android verzijama. Sve što će biti potrebno jeste da, po aktiviranju aplikacije, pozovete kontakt i razmijenite trenutke koje ne bi trebalo da propustite. Video ćete moći da utišate, rotirate, te da se poigrate sa ovom aplikacijom koja će vam osigurati potpuno novo iskustvo.

Duo će se prilagođavati korisnicima, lokaciji, pa i jačini internet konekcije. U zavisnosti od jačine povezanosti, video-kvalitet se podešava, kako se razgovor ne bi bespotrebno prekidao. Po komentarima nestrpljivih korisnika, ovo će biti dašak svježeg zraka u mnoštvu postojećih, a sličnih, aplikacija.

https://www.youtube.com/watch?v=CIeMysX76pM