Mtel Go Pro

Written by

GoPro Hero7 kamera – fokus je na zabavi

m:arket, preporučujemo| Views: 810

Ljetni aktivni provod, druženje i zabavu, dinamične trenutke na zemlji, u vodi ili vazduhu pretvorite u prave filmske scene uz vrhunski kvalitet slike. GoPro Hero7 kamera je atraktivno snimanje postavila na viši nivo.

Kao nijedna prethodna akciona kamera, GoPro Hero7 eliminiše drmusanje, stabilizuje sliku i omogućava glatko snimanje u velikom formatu. Sa interesantnim efektima poput TimeWarp-a ili opcijom usporenog snimanja, kao i nikad boljim fotografijama, svaki zabilježeni trenutak biće poseban. GoPro Hero7 je idealan saputnik na bilo kojoj avanturi ili odmoru.

GoPro Hero7 kamera je najhvaljenija verzija ovog proizvođača, a GoPro Hero7 Black, najbolji model Hero7 serije i možete ga pronaći u m:tel ponudi. Ovaj model omogućava prenos uživo i direktno objavljivanje na društvenim mrežama. Možda će vam baš novi SuperPhoto režim pomoći da snimite pobjedničku fotografiju na m:tel Instagram konkursu koji traje do 15. avgusta.

Svi m:tel korisnici koji izaberu tarifu TV+NET+TEL+MOB i Paket: M+ mogu kupiti ovu vrhunsku kameru na 12 mjesečnih rata po 35 KM.

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 080050000 ili putem sajta www.mtel.ba.