Written by

HBO – Izdvojeni naslovi ( 01.08 – 08.08. )

m:tel IPTV| Views: 586

PRAVA KRV ep6
Sudbina Bon Tama visi o koncu dok se Suki, Bil, Erik i ostali suočavaju s novim prijetnjama i šokantnom stvarnošću, u sedmoj i posljednjoj sezoni „Prave krvi“, „vampirotastične“ hit drame kanala HBO.
Uloge: Ana Pakin, Stiven Mojer, Aleksandar Skarsgard, Rajan Kventin, Rutina Vesli

LIGA PRAVDE- VREMENSKI PARADOKS
Flešovo putovanje kroz vrijeme stvara iskrivljenu realnost u kojoj Liga pravde nikad nije ni formirana i svijet je opustošen ratom. Fleš mora da se udruži sa žestokim Betmenom i moćnim Kiborgom kako bi promijenio tok događaja.

DVA PIŠTOLJA
Dva operativca iz suparničkih agencija primorana su da zajedno bježe nakon neuspelog pokušaja infiltriranja u narko-kartel. Ali postoji ogroman problem: nijedan ne zna da je ovaj drugi federalni agent na tajnom zadatku.
Uloge: Denzel Vašington, Mark Valberg, Paula Paton, Bil Pakston, Džejms Marsden

GOSPODARI DOGTAUNA
Mladi skejtborderi usavšavaju svoju vještinu u praznim bazenima kuća u predgrađu i postaju idoli svoje generacije.
Uloge: Emili Hirsč, Viktor Rasuk, Džon Robinson, Majkl Angarano,Hit Ledžer

ŠEST STEPENI
Inspiracija za film je Milgramova teorija o „Šest stepeni razdvojenosti“ s pretpostavkom da se do svake osobe na svijetu može doprijeti kroz šest ličnih veza.

POTPREDSEDNICA ep5
Nova sezone humorističke serije sa oštrim, satiričnim osvrtom na ograničeni svijet vašingtonske politike. Džulija Luis-Drajfus u ulozi potpredsjednice Sjedinjenih Američkih Država, za koju je dobila Emi nagradu.
Uloge: Džulija Luis Drejfus, Ana Klamski, Toni Hejl, Rid Skot, Saf Bredšo