hbo preporuka avgust

Written by

HBO – Preporuka nedjelje (25.07. do 01.08.)

m:tel IPTV| Views: 829

POTPREDSJEDNICA ep3
HBO počinje sa emitovanjem nove sezone humorističke serije sa oštrim, satiričnim osvrtom na ograničeni svet vašingtonske politike. Džulija Luis-Drajfus u ulozi potpredsJednice Sjedinjenih Američkih Država, za koju je dobila Emi nagradu.
Uloge: Džulija Luis Drejfus, Ana Klamski, Toni Hejl, Rid Skot, Saf Bredšo

KALIFORNIKACIJA ep4
Dejvid Duhovni glumi pisca koji upada u nevolje s pićem, drogom i ženama, trudeći se da održi dobar odnos s bivšom djevojkom i pokušavajući da podiže ćerku u vrlo neobičnom okruženju za jednu tinejdžerku.
Uloge: Dejvid Duhovni, Natasa Mekkehlon, Pamela Adlon, Medelin Martin, Evan Handler

PRAVA KRV ep5
Sudbina Bon Tama visi o koncu dok se Suki, Bil, Erik i ostali suočavaju s novim prijetnjama i šokantnom stvarnošću, u sedmoj i poslijednjoj sezoni „Prave krvi“, „vampirotastične“ hit drame kanala HBO.
Uloge: Ana Pakin, Stiven Mojer, Aleksandar Skarsgard, Rajan Kventin, Rutina Vesli

KRUDS
Avanturistička komedija o prvoj modernoj porodici koja je pošla na životno putovanje posle uništenja pećine, njihovog jedinog doma. Otkrivaju nevjerovatan novi svijet prepun veličanstvenih stvorenja.

NOĆNI VOZ ZA LISABON
Slučajan susret s tajanstvenom Portugalkom podstiče starijeg švajcarskog profesora Rajmunda Gregorijusa da napusti karijeru i otputuje u Lisabon u potrazi za doktorom i pjesnikom koji je život posvetio svrgavanju diktatora Salazara.
Uloge: Džeremi Ajrons , Melanie Laurent , Džek Hjuston , Martina Gedek , Avgust Dil

NORMALNO SRCE
Priča o počecima HIV-AIDS krize u Njujork Sitiju ranih osamdesetih, sa hrabrim osvrtom na nacionalnu politiku o seksualnosti u vrijeme kada se gej aktivisti i njihovi saveznici bore da objelodane istinu o epidemiji koja se širi.
Uloge: Mark Rufalo , Met Bomer , Tejlor Kič , Džim Parsons , Džulija Roberts

REJ DONOVAN
U meki za bogate i slavne, Rej Donovan obavlja prljave poslove za poznate i moćne ličnosti Los Anđelesa. U ovoj dramskoj seriji Lijev Šrajber igra čovjeka koji može da učini da problemi gradske elite nestanu.
Uloge: Liv Šrajber , Paula Malkomson , Edi Marsan, Daš Mihok, Džon Vojt

OSTAVLJENI ep5
Kad 2% svijetskog stanovništva iznenada nestane bez objašnjenja, svijet pokušava da shvati šta da radi. Tri godine kasnije, nova serija kanala HBO, „Ostavljeni“, priča priču o ljudima koji nisu zadovoljili standard.
Uloge: Džastin Teroks, Eni Brenaman, Kristofer Eklston, Liv Tejlor, Čarli Karver

FIL SPEKTOR
HBO drama o odnosu Fila Spektora (Al Paćino) i advokata odbrane Linde Keni Bejden (Helen Miren), za vrijeme suđenja legendarnom muzičkom producentu optuženom za ubistvo Lane Klarkson.
Uloge: Al Paćino, Helen Miren, Džefri Tembor , Čivetel Ejiofor

DIVAN SVIJET
Ben Singer se bori sa sopstvenim cinizmom nakon što se razbolio Ibu, njegov cimer iz Senegala. Ali kad se u njihov stan doseli Ibuova prelijepa i seksi sestra Kadi, Ben shvata da je cinizam samo stvar perspektive.
Uloge: Metju Broderik , Sana Latan , Majkl Kenet Vilijams , Džodel Ferland , Filip Bejker Hala