Written by

Honor 20 Pro konačno stiže na tržišta širom svijeta

mobilni svijet, u žiži| Views: 509

Korisnici širom svijeta iščekuju dolazak na tržište Honor 20 Pro telefona koji je predstavljen još u maju ove godine. Kako stvari sada stoje, prodaje kreće u petak 2. avgusta.

Čekanje je konačno završeno – Honor 20 Pro je otkriven na nedavno održanom događaju u Moskvi. Upravo je Rusija zemlja koja će prva dobiti ovaj model telefona i to 2. avgusta, a istovremeno će  stići i na tržišta drugih zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Francusku, Italiju, Španiju, Njemačku, Holandiju, Češku, Finsku, Poljsku, Maleziju, Egipat, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate.

Honor 20 Pro karakteriše punch-hole ekran i 48MP kamera. Ovaj premijum telefon ima 91,7% screen-to-body odnos, ali i edge displej koji Honor naziva 3D zakrivljeno staklo. Takođe, ekran ovog uređaja je 6.26-inčni Full HD+, sa rezolucijom od 2340 x 1080 piksela i 442ppi gustinom. Senzor otiska prsta je smješten sa strane, zajedno sa tasterom za paljenje. Uređaj pokreće 7nm Kirin 980 čipset, a skener otiska prsta po prvi put se nalazi sa strane.

Najbolje za kraj – Honor 20 Pro ima 4000mAh bateriju, koja može da se napuni do 50% za 30 minuta. Osim ovog modela, ništa lošiji nisu ni “običan” 20 i 20 Lite

Dok čekamo da Honor 20 Pro stigne i na naše tržište, preporuka je svakako model Honor 20 Lite. Budući da posjeduje najbolju četvorostruku kameru u svojoj kategoriji i sa vrhunskim karakteristikama, Honor 20 Lite je sa razlogom osvojio brojne preporuke i pohvale. Kupovinom ovog telefona dobićete na poklon i Honor Band 4 Running Edition. U preporučenoj Pretplata: L+ tarifi možete ga kupiti po cijeni od samo 1 KM.