Written by

Honor 20 za dvije sedmice prodat u milion primjeraka

mobilni svijet, u žiži| Views: 470

Iako na naše tržište još nije stigao, Honor 20 pravi pravu pometnju na tržištu mobilnih telefona. Bili ljubitelj ovog brenda ili ne, morate priznati da je milion prodatih primjeraka za samo 14 dana impozantna brojka.

Nakon rekordne prodaje u matičnoj zemlji – Kini, serija Honor 20 sada je krenula i globalno. Već od 21. juna, modeli ove serije nalaze se u prodaji na tržištima Francuske, Njemačke, Malezije, Rusije i Velike Britanije. Od regionalnih najava, očekuje se da će Honor 20 na tržište Srbije stići polovinom jula. Kompanija se, takođe, pohvalila i rekordnim rezultatima kada je u pitanju Honor 20 PRO model, koji je ostvario prihod u iznosu od čak 100 miliona juana (oko 15 miliona američkih dolara) nedugo nakon početka prodaje u Kini.

Honor 20 seriju čine modeli Honor 20 LITE, Honor 20 i Honor 20 PRO, a predstavljeni su u Londonu, 21. maja ove godine. Ono što karkteriše Honor 20 seriju jeste jedinstven i atraktivan dizajn, kao i nevjerovatne fotografske mogućnosti, pa i ne čudi brojne pohvale i pozitivni komentari tehnološki medijskih redakcija. Budući da poseduje najbolju četvorostruku AI kameru u svojoj kategoriji, kao i da obezbijeđuje najbolje prformanse, Honor 20 je sa razlogom osvojio brojne preporuke i pohvale, kako od krajnjih korisnika tako i od medija.

Želite saznati više o ovoj seriji telefona? Sve detalje pročitajte ovdje! A model Honor 20 Lite potražite i u ponudi kompanije m:tel uz preporučenu Pretplata: L+ tarifu za samo 1KM.