Written by

HTC lansira novi uređaj krajem avgusta

moj android| Views: 666

U julu je objavljen eksluzivni promotivni materijal koji opisuje novi uređaj srednjeg ranga kompanije HTC pod kodnim imenom „Zamisli život” (Imagine Life). Pretpostavka je da se radi o uređaju HTC U12 Life, nasljedniku HTC U11 Life uređaja koji je jeftinija alternativa HTC U12 Plus modela.

Nedavno je HTC objavio tweet putem svog službenog profila u kojem stoji opis novog uređaja sa “U” oznakom koji izlazi 30. avgusta. Ne znamo ništa zasigurno, ali vrlo je vjerovatno da se radi o HTC U12 modelu.

Ako HTC U12 Life stvarno izlazi na tržište 30. avgusta to je poprilično rano, sa obzirom da je HTC U11 model izašao u decembru prošle godine.

Procurili su promotivni materijali za “Imagine Life” handset koji sugeriše uređaj srednjeg ranga sa nekim pristojnim poboljšanjima u odnosu na HTC U11 Life. “Imagine Life” dolazi sa Qualcomm Snapdragon 636 čipsetom, 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za skladištenje. Imaće 6-inčni displej sa rezolucijom od 2.160×1.080, dualnom kamerom na zadnjoj strani i baterijom od 3600 mAh-a. Najverovatnije će raditi na operativnom sistemu 8.1. Oreo.

Ovakve specifikacije sugerišu da će se raditi o cjenovnom rangu od oko 300 do 400 dolara. Moraćemo sačekati do 30. avgusta da vidimo da li će se ovaj uređaj stvarno pojaviti na tržištu.