Written by

Huawei Mate 20 Pro je telefon godine, pojavile se i prve fotografije P30 Pro

mobilni svijet, u žiži| Views: 548

Mobilni telefon kompanije Huawei, Mate 20 Pro je na nedavno završenom Mobile World Congress-u proglašen za najbolji smartphone danačnjice zbog sjajnih performansi, fenomenalne kamere, odlične perfomanse kad je punjenje u pitanju kao i zbog dizajna koji pomjera granice.

He Gang, jedan od predsjednika kompanije je na primanju nagrade izjavio kako je to prvi put da Huawei dobija ovo priznanje te istakao kako je konkurencija u ovoj kategoriji bila zaista jaka.  On je dodao kako če se Huawei i dalje truditi da kreira proizvode koje korisnici vole putem tehnoloških inovacija. 

Kompanija Huawei je postigla zaista veliki uspjeh za kratko vrijeme i to zahvaljujući svom pristupu koji ništa ne prepušta slučaju.  Oni su prethodne godine isporučili iše od 200 miliona pametnih telefona, a kompanija ne planira da se zaustavi na tome.  Njihov cilj je da ove godine ta brojka dostigne 250 miliona, a naredne čak 300. 

Ovogodišnji MWC je za Huawei bio prilično naporan jer su predstavili svoj prvi sklopivi telefon Huawei Mate X.

Huawei je, pored nagrade u žižu javnosti dospio i nakon što su procurile prve fotografije najnovijeg P 30 Pro modela telefona koji bi javnosti trebalo da bude predstavljen krje ovog mjeseca na velikom događaju u Parizu.