Written by

Huawei Mate 30 stiže sa 90Hz displejem

iza ugla, mobilni svijet| Views: 475

Prve informacije o novom telefonu kompanije Huawei – Mate 30 Pro pojavile su se prošlog mjeseca, a sada su tu još neke novosti o uređaju koji tek treba da se nađe na tržištu.

Jedan od podataka koji je najviše okupirao pažnju javnosti jeste onaj o 6,71-inčnom AMOLED ekranu. Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Kine, ovaj ekran će imati i stopu osvježavanja od nevjerovatnih 90 Hz.

U međuvremenu, pojavili su se navodni renderi Mate 30 Pro-a, koji prikazuju dizajn telefona. Oni su otkrili pametni uređaj sa zakrivljenim ivicama ekrana, ali i dvije kamere sa prednje strane koje su smještene u gornjem lijevom uglu.

Sa zadnje strane, Huawei Mate 30 Pro pametni telefon će imati četvorostruku kameru postavljenu u centru sa LED blicem u obliku slova V. Ovakav sistem kamera nudi i impresivni 5K optički i 50K digitalni zoom.

Takođe, prikazano je da će uređaj Mate 30 Pro biti dostupan u crnoj, crvenoj, zlatno-bijeloj, plavoj, chrome bijeloj, klasičnoj plavoj i klasičnoj crvenoj boji.

Međutim, navedene informacije nisu zvanično potvrđene od strane predstavnika kompanije, te ih treba uzeti sa rezervom. Spekuliše se i da će telefon biti opremljen Kirin 985 SoC čipsetom, ali i uparen sa Balong 5000 5G modemom. Ostale specifikacije o kojima se nagađa uključuju prikaz skenera otiska prsta i bateriju od 4.200 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 55V. The fake id scanners doesn't normally recognize counterfeit IDs. For an ID scanner to be best at perceiving fake IDs, the director ought to actually take a gander at the information engraved on the ID with the information set aside inside the ID. You can now use Bitcoin to buy fake ID for Roblox online.

Huawei će po svemu sudeći otkriti Mate 30 Pro u oktobru ove godine, ali ne moramo čekati sve do tada kako bismo saznali više, budući da će se u međuvremenu očekuju informacije koje dolaze direktno od poznatog brenda.