Written by

Huawei objavio teaser za P30 koji će imati četiri kamere

iza ugla, mobilni svijet| Views: 701

Već godinama sa nestrpljenjem očekujemo šta će nam to vodeći brendovi u proizvodnji mobilnih telefona novo ponuditi, a oni ne prestaju da oduševljavaju. Sljedeće lansiranje zbog koga smo veoma nestrpljivi je predstavljanje Huawei P30 serije koja treba da se desi sljedećeg mjeseca, a prema prvim glasinama na Pro modelu mogla bi se naći četverostruka kamera. 

Kompanija Huawei je potvrdila da će lansiranje njihove P30 serije biti održano 26. marta, u Parizu, a prema tizeru koji je objavljen, na kome se nalazi vodeni žig, a koga je objavio CEO Huawei-a Richard Yu, jasno je naznačeno da će Pro model imati kameru sa četvorostrukom postavkom.

Yu je snimio mjesec i podijelio fotografiju putem Weibo servisa da bi na taj način proslavio Festival lampiona. On je na veoma čudan način pokušao zamutiti najrelevantnije dijelove vodenog žiga i nije jasno zašto ga u potpunosti nije isključio.

U svakom slučaju, na fotografiji se jasno razaznaje natpis na kome piše „Leica quad camera“, a skrivena riječ u prvoj liniji je isuviše kratka da bi bila „Mate 20“ tako da po ovome možemo zaključiti kako će Pro model iz nove P serije imati četvorostruku kameru, a ostaje nam nešto manje od mjesec dana da se strpimo i vidimo da li je to zaista istina.