Written by

Huawei P30 serija uz osiguranje ekrana – „Huawei cares“

iz ponude, m:vijesti| Views: 1178

Učinite svoj izbor novog telefona još sigurnijim, jer vam Huawei sada nudi jednogodišnju garanciju na ekran uz kupovinu modela P30 Pro, P30 i P30 lite u m:tel-u! 

Huawei P30 serija mobilnih telefona je pomjerila granice fotografisanja, postavila nova pravila u svijetu mobilnih telefona a istovremeno je oborila rekorde u prodaji. Osim odličnih performansi, svojim novim vlasnicima ova serija donosi i posebno osiguranje P30 Pro, P30 i P30 lite modela.

Svi m:tel korisnici koji u periodu od 10. do 31. jula 2019. godine kupe jedan od uređaja iz P30 serije i koji se registruju na zvaničnom Huawei sajtu ili putem HiCare aplikacije, stiču pravo na besplatnu zamjenu ekrana i/ili zadnjeg poklopca u slučaju oštećenja, i to u roku od godinu dana.

Dakle, sve što treba da učinite jeste da nakon kupovine registrujete svoj telefon na Huawei sajtu ili putem HiCare aplikacije na Huawei telefonima.

Sa ovom serijom svijet gledate iz nove perspektive a sa nevjerovatno moćnim kamerama imate potpunu slobodu da uhvatite sve posebne trenutke.

Iskoristite aktuelnu ponudu i doživite potpuno novo iskustvo u svijetu mobilne industrije koje Huawei P30 serija donosi.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto.