mtel imate prijatelje

Written by

Humanost na djelu

prijateljstva| Views: 943

1458 mtel

Svjesni činjenice da se suočavamo sa velikom štetom od nezapamćenih poplava i da je zaštita života i imovine ljudi najvažniji cilj, odlučili smo da kompanija Mtel donira 150 000 KM za ugrožene od poplava.  Sredstva u iznosu od 100 000 KM biće uplaćena na namjenski račun za donacije Vlade RS, a 50 000 KM iskorišteno je za kupovinu dušeka, jastuka i posteljine za ugrožene porodice. Paketi sa dušecima i posteljinom su pripremljeni i danas, 22.05.2014. godine,  isporučeni Republičkoj upravi civilne zaštite, štab Banja Luka, nakon čega će biti organizovana podjela najugroženijem stanovništvu.

Osim toga aktiviran je i kratki humanitarni broj 1458 putem kojeg Mtel korisnici mobilne i fiksne mreže jednim pozivom mogu da doniraju 1 KM. I ovoga puta naši korisnici pokazali su da imaju veliko srce, jer je do danas u 12.00 časova ovaj broj pozvan 262 892 puta.

Podsjećamo da PDV na Mtel kratke humanitarne brojeve ne postoji, akcija se nastavlja, korisnici mogu da pozivaju ovaj broj koliko god puta žele (1 poziv – 1KM), a sav novac prikupljen od poziva biće uplaćen za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.

Mislimo da je važno da u ovim trenucima svi privredni subjekti shvate nužnost savjesnog i društveno odgovornog poslovanja i pozivamo ih da se pridruže i doniraju sredstva.

Naš zadatak i dalje će biti omogućavanje nesmetane komunikacije za sve građane u BiH. I u najtežim uslovima kompanija Mtel ulaže ogromne napore da održi funkcionalnost svojih kapaciteta, koji su takođe pretrpjeli velike štete i omogući povezanost i u najugroženijim područjima.

m:tel – imate prijatelje!