mtel_NSFBiH

Written by

I Nogometni savez Federacije BiH u bojama novog sponzora – kompanije m:tel

m:vijesti, prijateljstva| Views: 1006

Kompanija m:tel nastavlja sa sponzorskom podrškom fudbalu! 13. avgusta ove godine m:tel je potpisao i ugovor sa Nogometnim savezom Federacije BiH.

Da je podrška sportu, ovoga puta fudbalu, dokaz društveno odgovornog odnosa kompanije m:tel prema zajednici u kojoj posluje, dokaz su potpisani sponzorski ugovori koje je ova kompanija potpisala u prethodnih nekoliko dana sa svim fudbalskim savezima u BiH.

Pored već ugovorenih sponzorstava sa Nogometnim/Fudbalskim savezom BiH, te Fudbalskim savezom RS, 13. avgusta potpisan je i ugovor sa Nogometnim savezom Federacije BiH.

Kako navode iz m:tel-a, želja ovog telekom operatera, jednog od lidera na području BiH, jeste upravo snažna podrška ovom sportu, kao i pravim vrijednostima koje su utkane u sam temelj poslovanja ove kompanije.  

I ovaj ugovor odnosi se na sponzorstvo Prve lige, u ovom slučaju Federacije BiH, kao i na prava prenosa za emitovanje utakmica koje se igraju u okviru ove lige. Kao i u slučaju Prve lige RS, ovo sponzorstvo će omogućiti svim gledaocima u BiH praćenje utakmica Prve lige Federacije BiH putem TV prenosa, što do sada ljubitelji ovog sporta nisu bili u prilici da prate.

Iz kompanije m:tel najavljuju da će kanali Arena sporta u ponudi ovog operatera svim gledaocima u BiH omogućiti praćenje ekskluzivnih sportskih sadržaja, te utakmica Prve lige Republike Srpske i Federacije BiH. „Zadovoljni smo činjenicom se da će svi ljubitelji ovog sporta sada imati priliku da prate utakmice koje do sada nisu mogli, a što je od velikog značaja i za fudbalske klubove i za igrače iz BiH, kao i za sve poštovaoce fudbala“, navode iz kompanije m:tel.  

I ovo je dokaz da m:tel, kao društveno odgovorna kompanija, vodi brigu o svim oblastima društvenog života zajednice koje promovišu prave vrijednosti. 

Uz pomoć prijatelja pratite sportske sadržaje putem TV ekrana, sada i utakmice m:tel Prve lige Federacije BiH!