mtel_web_shop_ponuda_ZTE_Blade_A7_blog

Written by

Izaberite pametno – ZTE Blade A7 u m:tel web shop ponudi‎

m:arket, preporučujemo| Views: 617

ZTE Blade A7 je dobro opremljen telefon koji je namijenjen mlađim korisnicima kao početni telefon ili svima koji žele funkcionalan uređaj za svakodnevnu upotrebu po veoma povoljnoj cijeni.

ZTE Blade A7 je elegantan uređaj, lijepog izgleda i modernog dizajna. Pozadina telefona je izrađena od plastike koja se presijava i na kojoj ne ostaju tragovi. Ovaj telefon je veoma lagan i pogodan je za držanje u jednoj ruci iako ima veliki LCD ekran od 6 inča koji omogućava lijep pregled.

Uređaj posjeduje Helio P60 čipset i dolazi sa 2 GB radne i 32 GB interne memorije, koju je moguće proširiti do 256 GB. Baterija kapaciteta 3200 mAh omogućiće cjelodnevno intenzivnije korišćenje telefona.

Selfi kamera od 5 MP posjeduje funkciju otključavanja telefona licem, koja uređaj otključava za 0,6 sekundi. Pozadi se nalazi glavna kamera od 16 MP ispod koje je smješten LED blic.

Kao konačan zaključak, sa dizajnom, performansama, dodatnim opcijama i cijenom ZTE Blade A7 telefona mnogi korisnici će biti zadovoljni. On je telefon osnovne namjene ali intuitivan, kvalitetan i stabilan, cjenovno povoljan ali vrijedan.

Uz preporučene tarifne modele Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+, online kupovinom u web shop-u odlični ZTE Blade A7 možete kupiti po cijeni od samo 1 KM.

Vaš novi mobilni telefon čeka vas u mtel web shop-u, sa besplatnom dostavom, brzo i povoljno.

Više informacija o ZTE Blade A7 telefonu i posebnoj ponudi pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.

ZTE_Blade_A7