Written by

Izabrana dva pobjednika za put u Dubai

m:vijesti| Views: 421

Mtel i Travel Chanel te vode u Dubai

U okviru velike Facebook akcije koju je organizovala kompanija m:tel u saradnji sa TV kanalom Travel Channel pod nazivom “Da imam krila ja bih..” nagradu su osvojila dva takmičara, Milan Krstić i Ajdin Hasanić.

Učesnici ove akcije su imali priliku poslati svoje kolaže na temu “Da imam krila ja bih…”, a pobjednik je trebalo da sakupi najviše komentara sa jedinstvenih profila ispod svoje fotografije.  Komisija ovog nagradnog konkursa je odlučila da čak dva takmičara, koji su imali najveći broj jedinstvenih komentara ispod svojih kolaža, obraduje poklon putovanjem u Dubai za dvije osobe, na kojem ih očekuju i mnogobrojna iznenađenja.

Dubai je jedan od najpopularnijih gradova u Arapskim Emiratima i jedna od top turističkih destinacija posljednjih godina. Smatra se da je osmi najposjećeniji grad u svijetu, što ne čudi jer ovaj grad pored luksuza i moderne arhitekture, nudi mnoštvo najrazličitijih sadržaja, te vjerujemo da će pobjednici ovog konkursa zaista uživati.

Kompanija m:tel i Travel Channel Milanu i Ajdinu, i njihovim prijateljima koje će povesti u Dubai, žele srećan put i dobar provod.