demofest7

Written by

Jelen Demofest po 7. put na tvrđavi Kastel – Kompanija Mtel prijatelj demo bendova

prijateljstva| Views: 584

demofest7

“Jelen Demofest će i ove godine biti održan na Kastelu, i to od 17. do 19. jula ”, najavila je danas u Banjaluci direktorica festivala Brana Janković i dodala da će ulaz na festival i ove godine biti besplatan zahvaljujući velikim prijateljima Demofesta, među kojima je i kompanija Mtel.

Đorđe Mišić, izvršni direktor Mtela za marketing i prodaju rekao je da je Demofest jedan od najvažnijih događaja na kalendaru manifestacija koje Mtel sponzoriše. “Događaj koji je nakon prve godine u glavama publike postao tradicionalan, događaj za koji su se borili njegovi posjetioci je događaj čiji prijatelj mora da bude i naša kompanija”, istakao je Mišić.

Od ove godine kao sponzor se pridružila i kompanija Huawei, koja je u Demofestu prepoznala odličnog regionalnog partnera.

Danas je završeno glasanje na oficijelnoj stranici festival. Posjetioci sajta www.demofest.org imali su priliku da glasaju za dosadašnje pobjednike festivala. Ubjedljivu pobjedu odnio je bend Aesthetic Empathy iz Sarajeva, a drugo i treće mjesto osvojili su bendovi Smoke Shakers iz Kavadaraca iz Makedonije i Tanker iz Banjaluke. Ove bendove u junu očekuju po dvije odvojene svirke u Banjaluci, u klubovima Mac Tire i K.S.E.T.