Written by

Kako da izaberete pravu eksternu bateriju za vaš telefon?

kako? lako!| Views: 431

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Moderni gadžeti vrlo lako mogu da isprazne svoje baterije. Ukoliko želite da baterija vašeg telefona izdrži dugo putovanje, a bez potrebe da ga priključite na tablet ili ili laptop, trebaće vam eksterna baterija. Prazna baterija pametnog telefona vam može napraviti veliki problem, jer se može desiti da ne možete obaviti važan telefonski poziv, poslati e-mail ili tome slično.

Važno je vodite računa pri izboru eksterne baterije, jer bi bilo zaista neodgovorno da smartfon koji ste skupo platili punite anonimnim i neadekvatnim baterijama upitnog kvaliteta, napona i pouzdanosti. Zato vam donosimo eseriju eksternih baterija koje se mogu naći na našem tržištu, a predstavljaju najbolje u svom segmentu.

APC Mobile Power Pack M10BK

APC Mobile Power Pack M10BK je naveća i najteža baterija na listi, ali i najvećeg kapaciteta. Sa kapacitetom od 10.000 mAh napuniće svaki telefon bez problema. Posjeduje dva izlaza zbirne snage 2,4 A, od kojih jedan poseduje upravo deklarisani kapacitet, dok drugi radi na 1 A. Ova kombinacija je idealna dok punite tablet ako imate potrebu da pored njega ukačite i telefon i produžite mu autonomiju dok ne stignete do strujnog priključka.

APC Mobile Power Pack M5BK

Baterija sa oznakom Power Pack M5BK dolazi u kompaktnijem pakovanju, možda čak i skladnijem od gore spomenutog većeg modela, što duguje smanjenju kapaciteta na 5.000 mAh. I ona ima dva priključka zbirne snage 2,4 A, od kojih jedan ima upravo tu amperažu i služi za punjenje tableta i jačih baterija smartfona, dok druga optimizuje izlaznu snagu na 1 A, pa neće opteretiti baterije većine mobilnih telefona.

Case Power Urban Big

Ova eksterna baterija dolazi s kapacitetom od 8.000 mAh, što je dovoljan kapacitet da napunite bateriju tableta ili snažnijeg smartfona gdje god poželite. Pritom je Urban Big skladno dizajniran da ga skoro nećete ni primijetiti pored tableta, a možete ga nositi i oko ruke. To omogućava Smart Micro USB kabl koji ima namagnetisane krajeve, pa kada se spoje dobijete trakicu koja ide oko zgloba. Što je još važnije, vaša baterija tableta ili smartfona biće puna u veoma kratkom vremenskom roku.