Written by

Kako da potpuno promijenite izgled svog Androida? Isprobajte Nova Launcher!

kako? lako!| Views: 526

Nova

Ukoliko vam je dosadio izgled vašeg Androida, mijenjanje tema i pozadina ekrana neće mnogo toga promijeniti. Zato je tu Nova Launcher, aplikacija koja u potpunosti mijenja korisnički interfes!

Nova Launcher važi za jednu od najboljih aplikacija ovog tipa, jer konstantno dobija nadogradnje, što je čini vrlo zanimljivim, a korisnici je doslovno obožavaju jer dopušta zaista brojne modifikacije i prilagođavanja.

Nova_Launcher-1

Ono korisnici posebno vole je potpuno implementiran Material Design, koji inače krasi samo telefone koji imaju Android Lollipop. Inače, Material Design sa sobom donosi estetske promjene, nove animacije i još mnogo toga, što vam preporučujemo da sami provjerite.

Naime, Material Design je duboko implementiran i prisutan u okviru svih panela i sekcija gdje se vrše podešavanja telefona ili aplikacija. Pored toga, dugim dodirom na taster Home, dostupan je i izbor pozadine, widgeta, kao i pristup Google podešavanjima, baš kao i na Android LolliPopu.

Apex

Takođe, Kada uđete u folder sa svim aplikacijama, sada je dostupno i polje za pretragu, kojem se pristupa prevlačenjem prsta na dolje preko ekrana dok ste u ovom folderu.

Nova Launcher možete preuzeti na ovom linku. Uživajte u vašem osvježenom Androidu!