Written by

Kako da prebacujete muziku sa iTunes-a na Android

kako? lako!| Views: 890

Moderne tehnologije su nam omogućile brz, jednostavan i lagan pristup muzici, posebno kad su u pitanju prenosni uređaji telefoni, tableti i laptopi. Jedan od najboljih softvera za muziku svakako je servis kompanije Apple iTunes, a on dozvoljava ljubiteljima muzike da sinhronizuju muziku sa različitim mobilnim uređajima. Ono što većina želi znati jeste kako da prebacite muziku sa iTunes-a na Android uređaj.

Mi ćemo vam reći.

Jedan od načina jeste da bukvalno kopirate muziku sa iTunes-a u privremeni folder na računaru, a zatim Android uređaj povežete sa računarom i jednostavno prebacite fajlove u telefon ili tablet. Ako pak smatrate da je ovo previše komplikovan proces možete isprobatineke druge metode. 

Jedno od rješenja je Google Play Music za koji će vam biti potrebna internet konekcija bar za početnu postavku. Play Music je cloud servis za čuvanje i reprodukovanje muzike i sve što treba da uradite jeste da skinete muziku na svoj telefon. Postoji limit iis 50 hiljada pjesama za besplatno skladištenje. Alati na va[em ra;unaru ‘e vam omogu’iti da sinhronizujete foldere sa muzikom sa Google-om odakle ih možete puštati na svim kompatibilnim uređajima.

Samo postavite iTunes kao podrazumijevajući folder za aploudovanje muzike i to je to.

Pored toga postoji i aplikacija po imenu Twist koja vam omogućava da direktno prebacujete muziku sa iTunes-a na Android.