Written by

Kako da preuzmete sve vaše e-mail poruke sa Gmail naloga

kako? lako!| Views: 2789

gmail

Veliki je broj ljudi koji iz raznih razloga žele da sačuvaju kopije svojih mail prepiski. Ukoliko koristite Gmail servis, a hoćete da imate back up svih vaših mailova, u nastavku možete pročitati kako da to jednostavno učinite.

Rješenje je Gmail BackUp kompanije UpSafe. UpSafe Gmail Backup je mali alat koji možete koristiti da preuzmete sve vaše e-mail poruke (uključujući i priloge) sa Gmail naloga i čuvati ih bezbjedno u folderu na vašem računaru. Ukoliko treba da oslobodite prostor na vašem Gmail nalogu, možete izabrati da izbrišete neke od poruka sa Gmail naloga i samo arhivirate njihovu lokalnu kopiju.

UpSafe GMail Backup

Kada instalirate i pokrenete program, ulogujte se preko Gmail naloga, označite koju poštu želite da preuzme sa Gmaila, kao i da li želite da obriše stare poruke, a zatim kliknete na Start BackUp dugme. Takođe, možete besplatno registrovati program, ukoliko želite da koristite dopunjavanje arhive preuzetih poruka.

Inače, UpSafe Gmail Backup čuva vaše poruke u standardnom formatu .eml i dolazi sa ugrađenim preglednikom, koji vam omogućava da pregledate vaše e-mailove po Gmail folderima i pretražujete poruke na osnovu ključnih riječi.

UpSafe Free Gmail Backup možete preuzeti sa ovog linka.