Written by

Kako izabrati miš pogodan za vašu ruku?

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 750

Postoji mnogo proizvođača tableta i laptopa koji koriste različite tehnologije kako bi kreirali najbolju touch podlogu za interakciju sa računarom. Ipak, često zaboravljaju da ne postoji ništa toliko praktično kao funkcionalan miš za neometano kretanje po ekranu uređaja.

Upravo iz tog razloga važno je da izaberete model koji vam najviše odgovara. Za početak postavite sebi nekoliko pitanja. Da li je vaš trenutni miš pri kraju životnog vijeka? Da li vam je potreban bežični miš? Ili samo želite jednog od najboljih miševa u svijetu gejminga?

Bez obzira na to šta tražite, miševi mogu učiniti vaše cjelokupno iskustvo na računaru boljim.

Logitech MX Master 2S – najbolji miš u 2019. godini

Logitech MX Master 2S jedna je od najboljih opcija za 2019. godinu, pogotovo ako imate mnogo toga za obaviti na vašem računaru. Dok većina miševa slične ili iste cijene ima oštar dizajn i veliki broj tipki, ovaj model kreiran je isključivo za produktivnost. Vjerujte nam, možda ne mislite da vam je potreban vrhunski bežični miš za svakodnevni rad u kancelariji, ali kada se jednom domognete Logitech MX Master 2S, nećete nikada poželjeti da ga promijenite.

Logitech MX Anywhere 2 – praktičan za putovanja

Manji od Logitech-ovog vodećeg modela, Logitech MX Anywhere 2 idealan je miš za putovanja. Može se povezati sa do tri različita uređaja koji posjeduju 2.4GHZ bežičnu tehnologiju ili Bluetooth. Ovaj miš je poznat po tome što ima jednostavna podešavanja i nevjerojatno dug životni vijek baterije. Odlikuje ga i izuzetno brzo punjenje, te se nakon samo 4 minute MX Anywhere 2 može koristiti cijeli dan.

Microsoft Classic IntelliMouse – klasičan izgled i odlična funkcionalnost

Microsoft Classic Intellimouse, sa svojim klasičnim dizajnom i privlačnom bijelom rasvjetom, predstavlja pravo osvježenje. Iako nije napravljen za ljubitelje igrica, ukoliko ste na u potrazi za kvalitetnim i preciznim mišem, onda je Microsoft Classic Intellimouse pravi izbor za vas.

Anker Vertical Ergonomic Optical Mouse – miš neobičnog izgleda i vrhunskih specifikacija

Da, ovaj miš izgleda čudno kao i njegovo ime, ali Anker Vertical Ergonomic Optical Mouse je neobičan samo na prvi pogled. Naime, njegove funkcije i oblik dopadaće vam se sve više, svakom upotrebom. Od trenutka kada počnete da ga koristite, znaćete da je to jedan od najboljih miševa na tržištu. Još jedna od njegovih prednosti je i ta što spečava pojavu nekih od najčešćih oštećenja ruke usljed nepravilnog i dugog korišćenja.

Apple Magic Mouse 2 – prepoznatljiv dizajn poznatog brenda

Kada se Apple ne bavi kreiranjem luksuznih pametnih telefona koje možete otključati licem, radi na jednom od najčudnijih miševa koji postoje na tržištu. Prva stvar koju uočite jeste da Magic Mouse 2 nema nijedno dugme. Međutim, ovaj „nedostatak“ nadoknađuje čistom estetskom privlačnošću i savršenim funkcijama.