Written by

Kako skinuti Instagram TV na iOs

kako? lako!| Views: 739

Došao je dan koji su fanovi Instagrama dugo iščekivali: lansirana je IGTV Instagram televizija za koju je plan da postane najveća konkurencija popularnom YouTube servisu.

Radi se o novoj mogućnosti za Instagram korisnike koji mogu kreirati kanale po uzoru na one na YouTube-u i na njima prikazivati mnogo duže video snimke od dosadašnjih.

Iako IGTV postoji unutar sane Instagram aplikacije koju svi poznajemo i volimo, kompanija je kreirala i odvojenu aplikaciju za iOD i Android smartfone u sklopu koje će se moći čuvati duži video snimci.

Za razliku od YouTube-a svi video snimci na IGTV-u su u vertikalnom formatu i u sklopu IGTV aplikacije počinju sa prikazivanjem čim pokrenete aplikaciju.

Ako želite provjeriti kako izgleda IGTV ali ne želite preuzeti odvojenu aplikaciju imate priliku da to učinite putem najnovije verzije standardne Instagram aplikacije koja još uvijek nije dostupna baš svima.

Šačića uticajnih korisnika poput Selene Gomez i Kim Kardashian već uveliko kreira video snimke za svoje IGTV kanale a broj korisnika koji kreiraju sopstvene kanale raste munjevitom brzinom.