Kako snimati bolje filmove: YouTube kanal DSLRguide

Bavite se profesionalnim snimanjem filmova, ili ste samo zaljubljenik u stvaranje video sadržaja za mreže? Pogledajte YouTube kanal DSLRguide.

YouTube kanal DSLRguide je riznica dobrih trikova kako uraditi kvalitetno ostvarenje. Alexa (producent), Jamie (pomoćnik urednika) Urania (copywriter) i Simon dijele stečeno filmsko znanje i imaju odlične trikove pomoću kojih možete da unaprijedite svoju tehniku.

Kako navode, sadržajem koji prezentuju vježbaju svoje vještine, poboljšavaju zanat i otkrivaju nove mogućnosti. Kroz video zapise govore o greškama u karijeri i nesigurnostima, ali daju i odlične savjete kako za početnike, tako i za malo veće poznavaoce filmskog umijeća.

Možete da pronađete odlične savjete kako da baratate svjetlom, kako da kreirate kratki film, ali i na koji način da učite iz svojih grešaka. Takođe, možete pronaći zapise u kojima objašnjavaju koja je razlika između kamere od 500$ i one od 50 000$. 

Ako vas interesuje zašto su umjetnici nesrećni, ili kako da se nosite sa nerazumijevanjem, onda obavezno pogledajte video

Kanal trenutno broji preko 900 000 pretplatnika, a najavljuju da imaju velike planove za budućnost, kada je u pitanju sadržaj koji prezentuju.