diamond-airpods

Written by

Kako vam se dopadaju slušalice sa 1000 dijamanata?

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 476

Čini se kako su specijalne serije određenih proizvoda postale trend, pa su se tako počele proizvoditi unikatne slušalice popularnog brenda Apple.

Dizajner iz Los Anđelesa, Jan Deluka, nedavno je objavio kako je napravio specijalnu luksuznu verziju AirPods slušalica. Kako je i sam naveo, one predstavljaju dio njegove „New Materialism“ serije, čiji je cilj objedinjavanje umjetnosti i komercijalnih proizvoda.

Serija koristi standardne proizvode, kojima se dodaju luksuzni materijali. Ovaj proizvod kao bazu koristi standardne AirPods slušalice, koje kao dodatak imaju 1000 prirodnih dijamanata. Ukupno će, kako je rekao ovaj dizajner, biti izrađeno 25 ovakvih slušalica čija će i cijena biti prilično vrtoglava – 20.000 dolara.

Iako još nisu ni puštene u prodaju, već sada vlada veliko interesovanje za njih, pa je glavno pitanje ko je spreman da plati ovoliko za primjerak slušalica od dijamanata.

Druga generacija AirPods slušalica

Kompanija Apple je, još krajem marta, predstavila drugu generaciju AirPods slušalica. Unapređeni model odlikuje dugotrajnost baterije, kao i kompatibilnost sa Hey Siri virtuelnim pomoćnikom za pokretanje aplikacija govorom, a uključena je i podrška za Bluetooth 5. Takođe, nova generacija Apple slušalica sadrži i standardni Qi, tako da je moguć neometan rad sa skoro svakim bežičnim punjačem koji se nalazi na tržištu.