Tesla TV

Written by

Kakve mogućnosti kriju Tesla Smart televizori?

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 2100

Tesla Smart televizori objedinjuju klasičan TV sa telefonom, računarom i tabletom, uz listu aplikacija sa Google Play prodavnice, komforno krstarenje internetom i novu dimenziju aktivnosti na društvenim mrežama.

Tesla televizori Smart serije dolaze sa instaliranim Android TV-om te nude nezaboravno iskustvo gledanja mnoštva filmova, serija, TV programa, aplikacija, igrica, uz sadržaje sa mobilnih uređaja i kućnih računara koji se na velikom ekranu osjećaju kao kod kuće.

Tesla Smart televizori kriju i neke mogućnosti pa je tako sve Tesla televizore Smart serije, moguće povezati tastaturom, dok god je tastatura sa USB priključkom.

Takođe, Smart serija je u mogućnosti da, preko odgovarajućih aplikacija koje imaju pametni telefoni i tableti, podijele sliku sa mobilnog uređaja na ekran TV-a.

Dodatno, svako novo ažuriranje bi trebalo da bude prikazano u obliku notifikacije, a uvijek možete i ručno da provjerite u podešavanjima TV uređaja.

Podsjetimo, za sve Tesla televizore važi garancija od 36 mjeseci, ali je do 31. jula u toku akcija u kojoj svi kupci Tesla televizora mogu da se besplatno registruju na www.teslagiveaways.com i na taj način dobiju 5 godina garancije na kupljeni Tesla TV.