KitchenTV_Blaža

Written by

Kitchen TV otkriva kako se u kuhinji snalaze muzičari, umjetnici i novinari

m:tel IPTV, tv filter| Views: 681

Kitchen TV, jedini regionalni kulinarski program i ove jeseni je tu da vas obraduje novim, zanimljivim i ekskluzivnim sadržajima. Pored sedam premijera serijala, više stotina novih epizoda i recepata, na Kitchen TV-u vas očekuju stare zvijezde, mladi kuvari, tople ljudske priče i putopisi.

Jedan takav novi serijal je i „Daryl & Marija's Dinner Club 3“ koji možete pratiti svakog dana u terminima: 8.20 časova, 14.20 časova, te 20.20 časova.

Kanađanin Deril, muzički producent i direktor MTV Adria i njegova supruga Marija, zaljubljeni jedno u drugo, Beograd i gastronomiju, u svom klubu dočekuju prijatelje sa svih kontinenata i vode nas u zanimljivu kulinarsku avanturu.

U trećem nastavku popularnog serijala predstavljaju nam interesantne goste, među kojima su neke od najvećih rok i pop zvijezda iz regiona, a tu su i specijaliteti kojih nema u uobičajenim jelovnicima.

Tako ćemo vidjeti kako se, između ostalih, sa šerpama i tiganjima snalaze Inspektor Blaža, DJ Marko Nastić, Žika iz Dece loših muzičara, Jovan Matić iz Del Arno benda, Vlado Goblin, Milan Love Hunters, član Atheist rap Vladimir, Željko Markus, Branko Rosić, Dario Drastata i mnogi drugi.

Kanal Kitchen TV dostupan vam je na poziciji 502 u okviru vašeg m:tel TV Paketa.

Želimo vam prijatno gledanje uz m:tel TV.