Written by

Kompaniji m:tel zahvalnica Agencije za bezbjednost saobraćaja RS

m:vijesti, prijateljstva| Views: 244

Ministarstvo saobraćaja i veza RS i Agencija za bezbjednost saobraćaja organizovale su 27. oktobra 2022. godine,  11. Međunarodnu konferenciju „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici”.

Ova međunarodna konferencija okupila je više od 250 učesnika i 42 izlagača, koju je, već tradicionalno, i ovoga puta podržala Agencija za bezbednost saobraćaja Srbije.

Tokom konferencije, dodijeljene su plakete i priznanja zaslužnim pojedincima i kompanijama, održana je panel diskusija, te su prezentovani naučni i stručni radovi autora iz Republike Srbije i Republike Srpske, primjeri dobre prakse i statistički podaci koje je pripremilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kompanija m:tel, podsjećamo, i ove godine nastavila je da sprovodi projekat „Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš“, čime je već osmu godinu zaredom aktivni učesnik u podizanju svijesti vozača o važnosti savjesne upotrebe mobilnih telefona pri vožnji. Upravo to je jedan od razloga što je i ove godine kompanija m:tel s ovog skupa ponijela „Zahvalnicu za pruženu podršku u realizaciji preventivnih aktivnosti u oblasti bezbjednosti saobraćaja“.