Written by

Konačno znamo datum predstavljanja Samsung Galaxy Note-a 10

iza ugla, mobilni svijet| Views: 649

Samsung-ov Galaxy Note 10 dolazi brže nego što su mnogi očekivali!

Kako trenutno stvari stoje, korejski gigant će 7. avgusta predstaviti dva modela – Galaxy Note 10 i Note 10 Pro. Događaj je zakazan u Barclays Centru u Njujorku, gdje je i prošle godine promovisan model Galaxy Note 9, i to skoro na isti dan – taj telefon je predstavljen 9. avgusta.

Ako se vratimo još malo u prošlost, Galaxy Note 8 je predstavljen 23. avgusta 2017. godine, a u prodaji se našao sredinom narednog mjeseca. Malo po malo, Samsung se udaljava od IFA sajma u Berlinu. I Note 8 i Note 9 su predstavljeni u Njujorku, tako da je Samsung i u tom pogledu dosljedan sebi.

Galaxy Note 10 će biti ono najbolje što Samsung ima da ponudi kada je smartfon tehnologija u pitanju. S-Pen dodatak ostaje najvažnija komponenta po kojoj se ovi modeli razlikuju od drugih pametnih telefona. Digitalna olovka je s Note 9 dobila nove funkcije i sada, između ostalog, služi i kao daljinski upravljač za kameru.

Iako još uvijek nisu poznate sve specifikacije modela Note 10 (Pro) izvjesno je da će to biti telefoni s moćnim kamerama, preuzetim sa Galaxy S 10. Očekivati možemo neka softverska unapređenja, a moguće je da će kamere imati i neke nove ili poboljšane opcije.

Dizajn oba modela će biti skoro pa identičan, a razlike će zapravo biti samo u veličini ekrana i broju kamera. Inače, oba telefona će imati najbolje ekrane današnjice, s tim da bi Note 10 trebalo da ima ekran dijagonale 6.28 inča, a Note 10 Pro čak 6.75 inča po dijagonali. Manji model bi na poleđini trebalo da ima tri, a veći četiri kamere.

U iščekivanju 7. avgusta i predstavljanja Note 1o serije, Samsung S 10 ili S 10 Plus su odličan izbor. Potražite ih u ponudi kompanije m:tel.