Written by

Koncert „Zajedno za Borac“

prijateljstva| Views: 563

borac

Za 22. februar zakazan je veliki koncert poznatih domaćih bendova u dvorani „Borik“ u Banjaluci, pod nazivom „Zajedno za Borac“. Povod je podrška radu RK „Borac m:tel“ koji je svojevrsni sportski simbol grada na Vrbasu.

RK „Borac m:tel“, koji u svom nazivu nosi ime kompanije koja godinama unazad pruža sponzorsku podršku klubu i koja je svakako uticala na opstanak ovog kluba, najtrofejniji je sportski kolektiv u RS i BiH. I ovoga puta, m:tel je dao doprinos jačanju kluba kroz sponzorisanje održavanja koncerta „Zajedno za Borac“, na kojem će nastupiti poznati bendovi „Psihomodo pop“, „Bad Copy“, „Irie FM“, „Tupas mene“ i „Sopot“. Cijena ulaznice je 10 KM, a cjelokupan iznos od prodaje ulaznica će ići u kasu RK „Borac m:tel“. 

Ovaj koncert, ali i donatorsko veče koje će biti održano istoga dana u hotelu „Bosna“ u Banjaluci, dobra su prilika za podršku ovom klubu, kako bi i dalje na najbolji način bio jedan od ambasadora svoga grada, Republike i cijele BiH na evropskim i svjetskim takmičenjima. Kako je najavljeno, donatorskoj večeri će prisustvovati visoki zvaničnici Republike Srpske, Grada Banjaluka, uspješni privrednici i pojedinci, ali i bivši sportisti, te proslavljeni rukometaši.

 „Crveno-plavi“ su decenijama ponos Banjaluke, zato pozivamo sve ljubitelje sporta ali i dobre muzike, da kupovinom ulaznica podrže ovaj klub, uživajući u vrhunskoj zabavi koju najavljuju poznata muzička imena, učesnici koncerta.