Huawei selfie

Written by

Kurs savršenog selfija u Banjaluci: m:tel donosi Huawei Ascend P7 u tvoj grad

m:vijesti| Views: 1090

Huawei selfie

Kompanija m:tel uvijek radi na pronalaženju načina da modernu tehnologiju, posljednje trendove u industriji mobilnih telefona i sve druge aktivnosti predstavi široj zajednici na zanimljiv i interaktivan način.

Upravo zato će Banjalučani u četvrtak i petak, 14. i 15. avgusta, na Trgu Krajine, od 19.00 do 23.00 časa, imati priliku da isprobaju novi Huawei Ascend P7, ali i da ponešto nauče. Naime, m:tel instruktori popularnog selfija biće na raspolaganju svima koji žele da do savršenstva savladaju tehniku slikanja samih sebe. Uz prednju kameru od 8 mpx koju posjeduje Huawei P7 i nekoliko trikova, selfi će sigurno biti savršen.

Osim toga, ni pokloni neće izostati. Savršeni selfiji biće štampani i uramljeni na licu mjesta, te će svako otići sa uspomenom na brzi kurs savršenog selfija u organizaciji kompanije m:tel.

Moto novog uređaja Ascenda P7 i Huawei kompanije je “Make It Possible”. Kada u ruke dobijete pametni LTE telefon debljine od samo 6,5 mm, sa prednjom “selfie” kamerom od 8 MP, jasno je da se radi o nečem posebnom.

Osim fantastičnih karakteristika, ovaj moćni telefon dostupan je po cijeni od 1 KM uz Moj Mix tarife 60 i 65. Oni koji požure na poklon dobijaju i specijalnu Jelen Demofest pop art konzervu u kojoj se nalazi jedno od obilježja muzičkog festivala, a riječ je o posebno dizajniranoj festivalskoj majici.

Do kraja mjeseca, biće organizovane posjete i drugim gradovima i opštinama u RS, a za više informacija o datumima i lokacijama pratite zvaničnu m:tel Facebook stranicu.