Legendarni Motorola RAZR telefon u fleksibilnom obliku

Written by

Legendarni Motorola RAZR telefon u fleksibilnom obliku

iza ugla, mobilni svijet| Views: 636

Motorola RAZR je jedna od najvećih ikona mobilnih telefona, koja je tokom svog radnog vijeka prodana u više od 130 miliona primjeraka, čime je postala najprodavaniji preklopni telefon ikad.

Kompanija je nešto ranije oživjela ovaj brend kroz Droid RAZR sa linijom tankih Android telefona, dostupnih isključivo za američko tržište.

Predstojećeg decembra, legendarni Motorola RSZR, u novom obliku, bi trebalo da postane dostupan i u Evropi. U pitanju je smartphone sa fleksibilnim ekranom, koji funkcioniše kao preklopni telefon.

Iako je povratak ovog legendarnog uređaja u izmijenjenom obliku donekle bio očekivan ovog ljeta, u kompaniji su ipak odlučili da ostave još malo vremena kako bi dodatno usavršili tako jedinstvenu vrstu telefona.

Telefon bi trebalo da ima ekran od 6,2 inča sa 876 x 2142 rezolucijom,. Uređaj se horizontalno zatvara, a takav način savijanja rezultuje manjim, kompaktniji i „prenosivijim“ telefonom.

Posjeduje i manji spoljni ekran, vjerovatno od jednog inča, kao i skener otiska prsta na zadnjoj strani donjeg dijela ekrana. Pokreće ga Snapdragon 710 CPU i baterija jačine 2,730 mAh, dok će konfiguracija hardvera, navodno, biti srednje klase.