Written by

Ljepota iz svakog ugla

m:vijesti| Views: 460

LG-L-Bello-BB-II-FB

Uz LG L Bello osjetite svu zabavu fotografisanja i to za samo 1 KM uz tarifu Moj Mix 30

U m:tel ponudi od sada potražite i najnoviji LG model – LG L Bello.
L Bello ne odskače od većine LG telefona i njihovog karakterističnog dizajna. Elegancija i ljepota krase i ovaj model LG smarphone-a, a upotpunjene su odličnim tehničkim karakteristikama.

Ono što posebno izdvaja ovaj telefon od ostalih su fantastične opcije uz koje ćete osjetiti svu zabavu fotografisanja.

Za savršen slefie tu je opcija Gesture Shot. Sa ovom opcijom sada možete na jednostavan način uslikati selfie na kojem izgledate kao i u stvarnosti. Otvorite li dlan ispred prednje kamere, opcija će se pokrenuti, a kad šaku zatvorite, kamera će započeti s odbrojavanjem, dajući vam dovoljno vremena da se namjestite za sliku.

Za još savršeniji selfie tu je i Selfie Light, svjetlo koje će vašim fotografijama uslikanim prednjom kamerom dati jasnoću čak i kada slikate u mraku.

Nemojte propustiti priliku da fotografišete  svoje savršene trenutke jer uz kameru od 8 MP I opciju Touch & Shoot sve što trebate učiniti je pritisnuti bilo koji dio ekrana i kamera će automatski ispraviti fokus i aktivirati okidač.

Uz pomoć snažnog i brzog 1.3GHz četverojezgrenog procesora, koji istovremeno može obavljati više radnji, više ne morate brinuti o zastajkivanju vašeg pametnog telefona. A tu je i baterija kapaciteta 2.540mAh-a, s kojom ćete bez straha obavljati zadatke tokom cijeloga dana.

Spojite li ovaj telefon uz tarifu MojMix 30, biće vaš po cijeni već od 1 KM (sa PDV-om), a za svaki kupljeni telefon na poklon dobijate i selfie štap.

Tarifa Moj Mix vam pruža mogućnost da spakujete svoj personalizovani tarifni paket. Birate količinu minuta i poruka koja odgovara vašim potrebama i uz to, kao opciju, birate bonus za mobilni internet.
Bonus koristite po punoj brzini, a nakon toga imate neograničeni mobilni internet po nižoj brzini. Pričajte, tipkajte i surfujte, baš onako kako vama odgovara.

Iskusite ljepotu iz svakog ugla uz LG L Bello.

Telefon je dostupan do isteka zaliha.
Za više informacija pozovite korisnički servis 066 10 10 10 ili posjetite m:tel prodajno mjesto.