Written by

Ljubitelj ste kafe? Ovo su YouTube kanali za vas

m:reza, preporučujemo| Views: 750

Da li i vi jutra počinjete šoljicom dobre kafe? Uživate li samostalno u njenom mirisu i ukusu? Ili vam je draga samo kada ste u društvu prijatelja?

Bez obzira da li ste ljubitelj kafe ili ne, dozvolite da vas upoznamo sa najboljim YouTube kanalima uz pomoć kojih ćete naučiti nešto novo o kafi ili se jednostavno zabaviti.

James Hoffman – stručnjak za kafu

James je, bez sumnje, stručnjak za kafu sa mnogo znanja iz različitih aspekata industrije kafe. Video-zapisi koje kreira su u isto vrijeme i briljantni i informativni. Ovaj kanal ima veliki broj tema, uključujući mješavine kafe, odgovore na pitanja koje vrste kafe treba konzumirati tokom putovanja, koje su najbolje farme za kafu i koje su najbolje tehnike i metode kuvanja kafe.

The Right Roast – hiperaktivni vodič za kafu trećeg talasa

Right Roast se fokusira na mješavine kafe trećeg talasa, što se može objasniti kao 100% Arabica. Kreator ovog kanala živi u Evropi, te se uglavnom fokusira na evropske mješavine koje je probao na svojim putovanjima. Želite da naučite o kafi trećeg talasa, specijalitetima onih iz Evrope ili čak da degustirate neke vrste? Zavirite u The Right Roast, pronađite odgovore i probajte pažljivo biranu Arabica-u.

Tim Wendelboe – sve što treba da znate o kafi

Tim nije samo barmen sa titulom svjetskog šampiona, već je i farmer. Vlasnik je farme kafe i nije ni čudo što je pokrenuo YouTube kanal, kako bi podijelio svoje znanje sa ostatkom svijeta. Njegova video arhiva sadrži informacije o uzgajanju i pečenju kafe, kao i najbolje recepte za ručno rađene kofeinske napitke. Preporučujemo vam da pogledajte njegove video-zapise, jer sve što vam je potrebno ili želite da znate o kavi, on to vjerovatno zna.

Coffee Fusion – virtuelna zajednica za sve ljubitelje kafe

Cilj ovog kanala je da stvori virtuelnu zajednicu za sve one koje interesuje kafa, i upravo to Coffee Fusion i čini! U svojoj biblioteci ima više od 400 videa koji će da vas ostave sa beskrajnim zalihama znanja o ovom, svima poznatom, napitku. Mnogi video-zapisi govore o tome kako napraviti savršenu kafu, ali i o samom procesu njenog pečenja. Daleko najzanimljiviji i najpopularniji videi na ovom kanalu jesu oni o latte art-u.

RealChrisBaca – za najbolje razgovore o kafi

Chris je talentovani barmen iz Kalifornije i suvlasnik u uspješnoj pržionici kafe. Ima nekoliko video snimaka koji pružaju informacije o ručno rađenim pićima, recenzijama, te informacijama o poslovanju s kafom, kako i o njenom pečenju. Razlog zbog kojeg je poznat jeste taj što Chris lično razgovara sa svojim gledaocima o svim vrstama i tema vezanim za kafu. Njegov cilj je da pokrene razgovor sa pratiocima, što ovaj kanal čini ne samo zanimljivim za gledanje, već i za učešće u njemu. Svakog dana kreira kratki video, tako da uvijek imate nešto novo u čemu možete da uživate!