Written by

M+ tarifa za bezbrižnu komunikaciju

iz ponude, m:vijesti| Views: 1094

Izaberite 20% popusta na pretplatu ili fantastičan telefon na rate

Nekoliko je odličnih razloga da izaberete Pretplata: M+ tarifu: razgovori bez limita prema svim mrežama u Bosni i Hercegovini, 8 GB mobilnog interneta, 2 GB mobilnog interneta u mrežama mts i m:tel Crna Gora kao i 100 minuta razgovora prema mts mobilnoj mreži.

Uz M+ tarifu, izaberite 20% popusta na pretplatu ili neki od izvanrednih telefona na rate. Ovaj mjesec preporučujemo vam modele iz Samsung Galaxy serije, sa velikim ekranom, kvalitetnim kamerama i dugotrajnom baterijom.

Za početne ili budžetske korisnike, preporučujemo Samsung Galaxy A02s, koji može biti vaš po cijeni od 21,52 KM a ostatak platite na rate od samo 3,76 KM mjesečno.

Cjenovno pristupačan telefon sa više memorije i više kamera, Samsung Galaxy A12 možete kupiti po cijeni od 33,29 KM uz mjesečnu ratu od 5,77 KM.

Odličan izbor za korisnike koji vole da fotografišu, Samsung Galaxy A32 pametni telefon ima 128 GB prostora i glavnu kameru od 64 MP i može biti vaš po cijeni od 72,04 KM, a ostatak platite na rate od 12,52 KM.

Osjetite slobodu komunikacije uz M+ tarifu i vrhunski telefon iz m:tel ponude!

Više informacija o m:tel ponudi pametnih telefona i Pretplata: M+ tarifi pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.