Written by

Mislili ste da ne može bolje? Huawei poboljšao kameru na P30 Pro modelu

mobilni svijet, u žiži| Views: 858

Možda ste pomislili da je samo riječ o dobroj šali, ali kada je Huawei u pitanju, onda tu nema dileme. Jedan od najvećih proizvođača pametnih telefona pustio je ažuriranje softvera za model P30 Pro, koje donosi još bolju kameru.

Ako niste isprobali, onda ste bar imali priliku da vidite kakve sve mogućnosti pruža kamera iz P30 serije. Ipak, model P30 Pro je za nijansu bolji od osnovne verzije, a četiri vrhunske kamere sada „posao rade“ znatno bolje.

Da je kvalitet fotografija sada bolji, o tome ne treba ni da govorimo. Međutim, momenti koje sada zabilježite kamerom ovog telefona imaće prirodniji izgled, a video-zapisi kreirani selfie kamerom biće besprijekorni.

Naime, riječ je o ažuriranju 9.1.0.161. koje je “teško” 316 MB, ali dovoljno dobro da vlasnicima ovog telefona pruži još bolje korisničko iskustvo. Kineski tehnogigant radio je na što većoj autentičnosti fotografija, a poboljšanja se odnose i na temperatuju boje kao i na HDR algoritam. Iako to već i ptice na grani znaju, Huawei P30 Pro trenutno je jedan od najpoželjnijih uređaja mobilne industrije. Četverostruki Leica sistem kamera, kao i optički, hibridni i digitalni zum izdvajaju ovaj telefon od većine koja je dostupna na tržištu, a prednja kamera od 32MP garantuje da ćete imati najbolji selfie.

Vlasnici Huawei P30 Pro telefona zasigurno se raduju ovom ažuriranju, a tako može biti i drugima koji posjete poslovnicu i pronađu telefon u ponudi kompanije m:tel.