Written by

Moć detalja u domu – Instagram profil @mamahoch.fuenf

m:reza, preporučujemo| Views: 82

Sitnice nam boje život, govorio je naš nobelovac Ivo Andrić, a to se može reći i za životni prostor. Detalji ga oživljavaju, a dokazi za to mogu se naći na Instagram profilu @mamahoch.fuenf.

Lea, žena koja stoji iza pomenutog profila, stručnjak je za opremanje enterijera. Ona zna kako da prostorijama da dušu i obogati ih sitnicama, koje često i sama izrađuje.

Oni koji vole rukotvorine mogli bi ponešto i da nauče i pokušaju da naprave, jer objavljuje videe sa postupcima izrade raznoraznih ukrasa, cvjetnih aranžmana… Pošto je zima već na pragu, sada su na redu praznične dekoracije, jednostavne, ali efektne.

Moć detalja u domu – Instagram profil @mamahoch.fuenf

Lea, koja je majka petoro mališana, u jednom od intervjua govorila je o uređenju dječjih soba, gdje je, kako je istakla, posebnu pažnju posvetila udobnosti, s mogućnošću redizajna, jer djeca brzo rastu, te se tako mijenjaju i njihova interesovanja.

“Djecu smo uključili u uređenje soba. Bilo nam je važno da one budu praktične, a opet lijepe. Praktične su kutije u koje se može svašta pospremiti, ali je važno i da djeca imaju lak pristup svim svojim igračkama i da im je lijepo u njihovom malom carstvu”, kazala je ona.

Posjetite Instagram profil @mamahoch.fuenf.